Home > Academia imobiliara Apollon

Academia imobiliara Apollon

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiata pentru Investitie continua in Educatia Imobiliara, pe 10 februarie 2016, la Gala Premiilor in Imobiliare – CPI Editia Nationala, eveniment organizat de Clubul Profesionistilor in Imobiliare, Academia APOLLON a organizat 5 serii de Cursuri de Calificare in profesia de Agent Imobiliar, fiind printre putinele organizatii din tara care organizeaza cursuri de calificare inca din 2007, de pe bancile Academiei absolvind pana in prezent 243 de agenti imobiliari.

Academia APOLLON incepe in forta activitatea pe 2016 si pe 25 Martie 2016, de Buna Vestire, cu primul Curs de INITIERE in profesia de Agent Imobiliar. Un curs autentic, in format absolut nou si care va tine cont de noile trenduri in imobiliare.

Cursul consta in 3 saptamani de Practica, urmand ca pe perioada weekend-ului din 20-22 Mai sa se sustina orele de Teorie.  

Strategia Academiei pe 2016 are la baza expansiunea la nivel national prin organizarea unor noi serii de Cursuri de Initiere Agent Imobiliar in Bucuresti, si Cluj, pentru agentii imobiliari existenti dar si pentru cei in devenire, care nu au inca o diploma recunoscuta de catre Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului” a declarat Popovici Florin – fondatorul companiei APOLLON si Prim Vicepresedinte al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare – UNAI Romania.

Cursurile sunt recunoscute in spatiul Uniunii Europene si in plan international.
Certificatele de Absolvire sunt tiparite de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, au regimul actelor de studii, fiind cu recunoastere nationala.

ACUM si in BUCURESTI! In data de 25 Martie 2016, Academia APOLLON organizeaza primul "Curs de Agenti imobiliari - de baza" 

VEZI DETALII CURS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formular de inscriere

*

*

*

*

*

*

*

*

* camp obligatoriu